16 Haziran 2015 Salı

Color Club │ Editorial


(For English please scroll down and click “Read in English” button at the end of this post.”)

Color Club  │ Editorial

Herkese merhabalar,
Bugün size harika bir duochrome (iki renkli) ojenin tırnaklarda duruşunu göstermek istiyorum: Color Club Editorial.

Color Club Editorial

Bu oje “In True Fashion” adlı koleksiyona ait sonbahar 2012 ojesi. Şişesinden de görebileceğiniz gibi Yeşil-Altın rengi yansımalara sahip. Bende olmadığı için doğrulayamıyorum ancak bu oje Chanel’in Peridot ojesine muadil gösteriliyor.

Color Club Editorial

İnce ve uzunca bir fırçası var. Sürümü oldukça kolay. İki kat opak olması için yeterli oluyor. Silk satin ojelere benzer donuk metalik bir bitişi var. Biraz çizgi yapıyormuş gibi görünüyor ama bu ojenin daha çok renk yansıması yapmasını sağlıyor sanırım. Kesinlikle rahatsız edici değil.

Color Club Editorial

Ve en güzel kısmı tırnaklarıma sürdükten sonraki kısmı oldu. Resmen gözlerimi ellerimden alamadım. Görüntüsünü bozmamak için üstüne nail art yapmaya bile kıyamadım. Aşağıdaki fotoğraflarda renkleri mümkün olduğunca göstermeye çalıştım size ama emin olun tırnakta fotoğrafta durduğundan çok çok daha güzel duruyor.

Color Club Editorial

Color Club Editorial

Ben bu ojeyi Vanilya Club Oje Alışverişim sırasında almıştım. Hala ellerinde mevcut mu bilmiyorum ama bir göz atabilirsiniz. Online satış yapan farklı sitelerde de mevcut diye biliyorum.

Umarım bu yazımı beğenmişsinizdir ve umarım Color Club Editorial’ı deneme fırsatınız olur. Siz duochrome ojeleri seviyor musunuz? Önerebileceğiniz güzel duochrome ojeleriniz var mı?

Daha önce paylaştığım oje yazılarıma aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz:


Sevgilerimle,
Alice






Color Club  │ Editorial

Hello everyone,

Today I’ll simply show you the swatches of a gorgeous nail polish: Color Club Editorial.

 Color Club Editorial

This polish was released for Fall 2012 as a part of In True Fashion collection. As you can see from the bottle, it is a duochrome green-gold polish. I cannot confirm as I do not have it, but this polish is claimed to a dupe for Chanel Peridot.

 Color Club Editorial

It has a long thin brush and is easy to apply. It gets opaque in just two coats. It has a frosted, metallic finish. It is a little bit streaky but I think this helps the polish with its duochrome effect. It is not disturbing at all.

 Color Club Editorial

And the best part was when I wore it on my nails. I simply couldn’t take my eyes off of my nails. I couldn’t do any nail art on it as I didn’t really want to mess with it. I tried to show you the colors as best as I could, but believe me it looks much more beautiful on the nails.

Color Club Editorial

Color Club Editorial

I hope you like this polish and have a chance to give it a try. Do you like duochrome polishes? Any suggestions for me to check out?

You can see the previous nail polish swatches from the links below:



Love,
Alice

3 yorum:

  1. çok sevdiklerimden biri iyi ki almışım diyorum :-)) çok güzel olmuş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok sevdim bunu gerçekten ^^ İyi ki almışız o zaman :)

      Sil
  2. Sana da yakışır bence, bulabilirsen bir dene derim ^^ Ben gerçekten ellerime bakıyorum sürekli bunu sürünce :D Dışarıdan nasıl görünüyorum acaba öyle anlarda?! :D

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...