21 Ocak 2015 Çarşamba

Wet n Wild Megalast Salon Nail Color: Disturbia


(For English please scroll down and click “Read in English” button at the end of this post.”)

Wet n Wild Megalast Oje: Disturbia

Herkese merhabalar,

Geçtiğimiz haftasonu Gratis’te Wet n Wild megalast ojelerde %40 indirim vardı. Ben de daha önce kullanmamış olduğum için oje koleksiyonuma bir tane eklemek istedim ve tercihim “Disturbia”dan yana oldu:

Wet n Wild Megalast Salon Nail Color: Disturbia - Oje

Şu rengin güzelliğine bakar mısınız? İlk görüşte bayıldığım bir oje oldu bu. Mor rengine ve içindeki ışıltılarını o kadar sevdim ki diğer renklerine bakmadım bile.

Wet n Wild Megalast Salon Nail Color: Disturbia - Oje

Ama ne yazık ki bu oje de şişede durduğu gibi durmayanlardan. Tırnaklarınıza sürdüğünüzde tam bir patlıcan moru ile karşılaşıyorsunuz. Yine de şikayet etmeyeceğim çünkü ben bu derin mor tonunu da çok sevdim. Aşağıda tırnaklarımda nasıl durduğunu görebilirsiniz.

Wet n Wild Megalast Salon Nail Color: Disturbia - Oje

Wet n Wild megalast ojeler kalın ve yuvarlak uçlu fırçaya sahipler. Ben sanırım nail art dolayısıyla detaylı çalışmaya o kadar alışmışım ki, bu oje sayesinde ince fırçalı ojeleri daha çok sevdiğimi fark ettim. Ama kimileri için kalın fırça çok daha kolay uygulama sağlayabilir. İlk katta garip çizgili bir renk kalıyor tırnağınızda ama ikinci kat gördüğünüz renge ulaşmak için yeterli oluyor. Kuruma süresi sorunlu değil.

Benim için kalıcılık çok da ön planda olmuyor bir oje için çünkü normalde iki günden sonra sıkılıp değiştiririm ojemi. Ama kalıcılığını test etmek için üç gün tırnağımda tuttum Disturbia’yı. Son kat cilası kullanmadım ve eldivensiz bulaşık bile yıkadım. Üç günün sonunda ilk günkü gibi parlak olmasa da hala kullanılabilir durumdaydı. Bu arada tırnağı lekelemeyen bir oje Disturbia ama ben yine de yerinizde olsam koruyucu cila kullanmadan sürmezdim.

Sonuç olarak, kalın fırçası ve şişedeki rengini vermemesi dışında oldukça beğendim bu ojeyi. Bu arada sizlerle bir fotoğraf daha paylaşayım. Aşağıdaki fotoğrafı güneşte ve ışıltıları yakalamaya çalışarak çektim. Ancak bu kadar parlaklık yakalayabildim. Ama dediğim gibi çok dikkatli bakılmadığı müddetçe kesinlikle görünen bir pırıltısı yok.

Wet n Wild Megalast Salon Nail Color: Disturbia - Oje

Siz daha önce Wet n Wild ojelerini denediniz mi? Sizin değerlendirmeleriniz nasıl?

Daha önceki oje yazılarıma buradan ulaşabilirsiniz.

Bugünlük benden bu kadar. Aşağıya yorum bırakmayı unutmayın lütfen ^^

Sevgilerimle,

Alice




Wet n Wild Megalast Salon Nail Color: Disturbia

Hello everyone,

Last weekend there was 40% sales at Gratis on Wet n Wild megalast nail polishes. I had never used one before, so I wanted to add one to my nail polish collection. The one I chose was Disturbia.

Wet n Wild Megalast Salon Nail Color: Disturbia - Oje

Look at this beautiful color you see in the bottle. It was simply love at first sight. It looks like a dark purple with bright pink shimmer in it.

 Wet n Wild Megalast Salon Nail Color: Disturbia - Oje

However, unfortunately it is one of the polishes which doesn’t give the color you see in the bottle. When you apply it on your nails you get a deep, eggplant purple. Luckily enough, I also loved this shade of purple, so I’m not complaining much =) You can see how it looks on my nails in the photo below.

Wet n Wild Megalast Salon Nail Color: Disturbia - Oje

This polish has a thick, round brush which may ease the application for some. But I think because of nail art, I got used to work in a detailed way. So after using this polish, I realized that I prefer thinner brushes. You get a weird streaky color with the first coat, but the second coat gives you the color you see in my swatches. Drying time is not problematic.

About its claims to be long lasting, I think it is satisfactory. I do not usually keep the same polish on my nails more than two days. Just to test this polish, I didn’t wear a topcoat and kept it on my nails for three days. I did the dishes without wearing kitchen gloves and on the third day it was still wearable. It doesn’t stain the nails either. Still, I would always wear a base coat just to play safe.

All in all, I liked this polish except for the thick brush and the deceptive color on the bottle. By the way let me share another photo I took in the sun. I tried very hard to capture the shimmer in the polish and this was the best I got. As I said before, unless you really try to see, you cannot see any shimmer on your nails.

 Wet n Wild Megalast Salon Nail Color: Disturbia - Oje

Have you ever used Wet n Wild polishes before? Do you like them? And I really wonder how much they cost in your country. I bought this one for $2 with 40% discount.

To see all my nail polish posts, click here.

That’s all from me today. Do not forget to leave me a comment below.

Love y’all,
Alice

14 yorum:

  1. Daha önce hiç Wet n Wild ojelerini denemedim ama hemen bu rengi alıcam bayıldım:)
    Benim bloguma da beklerim
    seasonsketch@blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Begenmenize sevindim. Umarim memnun kalirsiniz :)

      Sevgiler

      Sil
  2. Mor rengi çok severim.Bu mor ojeyi de çok beğendim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) şişedeki gibi durmasını isterdim ben de. ama dediğiniz gibi sürünce ortaya çıkan rengi de beğendim. tam bir mor :)

      sevgiler :)

      Sil
  3. Merhaba, sosyalmedyakafe'nin blog kesif etkinliginden geliyorum,tanıştığımıza sevindim...
    Sizi takibe aldım görüşmek üzere...
    http://gelincikzamanlari.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  4. merhaba, bende de aynı serinin bordo rengi altın yansımalı olan ojesi var. dediğiniz doğru rengi şişedeki gibi durmuyor tırnağa sürdüğünüzde. ama ben şöyle bir çözüm buldum, altına benzer düz renk bir bordo sürüp üzerine de bu ojemi sürüyorum. o zaman şişedeki renge en yakın sonucu alıyorum. size de denemenizi tavsiye ederim. sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. super fikir ^^ deneyecegim ben de. cok tesekkur ederim tavsiyeniz icin :)

      Sil
  5. Bir dahaki sefere under your spell al diyeyim ben de, bordo ışıltılı çok zarif bir oje :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İkisinin arasında kalıp bunu seçmiştim ^^ Bu aralar birsürü oje aldım. Kimisi de daha yolda, inşallah gelecek :) Bir o kadar daha ojede de gözüm var. Ama dediğiniz gibi o oje de aklımda kaldı ;)

      Sil
  6. İzmire gelsin revlon denemek istiyorum ben de, merak ettim neler aldın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Revlon'u ben de denemek istiyorum ^o^ Aslında bu aralar mümkünse sadece daha önceden tanımadığım markalardan alışveriş yapmak istiyorum. Vanilya Club alışverişi de o sebepleydi de, neyse kızmayayım. Bugün yayınladıklarım yeni ojelerimden ikisi mesela ;) Ama ülkemizde yoklar malesef =/

      Sil
    2. Vanilya club sorununuzla ilgilenip telafi etmiştir umarım? :(

      Sil
    3. Evet maillerime dönüş yaptılar. Sorunlu olan ürünleri kargo ile göndermemi, inceledikten sonra gerekeni yapacaklarını söylediler. Ama evime yakın olduğu ve kargo ile sorun yaşadığım için şahsen gidip halletmeye çalışacağım. Son durum bir belli olsun ondan sonra bloga mutlaka yazacağım gelişmeleriyle birlikte.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...