4 Mayıs 2015 Pazartesi

ManiSwap with Nailwitharts: Pacman Nail Art


(For English please scroll down and click “Read in English” button at the end of this post.”)

ManiSwap with Nailwitharts: Pacman Nail Art

Herkese kocaman merhabalar,

Bugün yine bir Pazartesi ve harika bir konuğum var blogumda. @nailwitharts ile maniswap yaptık. İrem instagramda @nailwitharts adlı hesabında çok güzel nail art paylaşımları yapıyor. Onun tasarımlarından birini seçmek epey zor oldu ve sonunda kendimi Pacman’e yakın hissettim ve onu seçtim. Birkaç tane farklı tasarımı da aklımda kalmadı değil. Normalden çok kısa olan tırnaklarımın üzerine herşeyi sığdırmaya çalıştım. Umarım beğenirsiniz. 

Pacman Nail Art

İrem de benim çok sevdiğim Elmo tasarımımı yaptı. İkimizin çalışmaları da şu şekilde görünüyor:

Elmo and Pacman Nail Art

Normalde yaptığım gibi şimdi de adım adım fotoğraflı anlatımımla devam etmeden önce materyallerimdeki farklılıktan bahsetmek istiyorum. Kendi nail art tarihimde bir ilki gerçekleştirip akrilik boya kullanmayı denedim. Ojelerle yaptığım çalışmalardan daha kolay olduğunu düşünmüyorum şimdilik. Ancak ilk denemeden hemen bir sonuca varmamalıyım diye düşünüyorum. Belki birkaç denemeden sonra akrilik boya kullanımı ile ilgili bir yazı da yazarım isterseniz. Hadi artık Pacman’imizi yapmaya başlayalım:

1. İlk olarak, tırnaklarımızı mavi oje ile boyuyoruz. (Benimki en iyi seçim olmamış farkındayım ama yeni oje merakına yenik düştüm ^^ Siz daha açık tonda bir mavi tercih edebilirsiniz.)
2. Pacman’in labirentini siyah akrilik boya ve fırça yardımıyla çiziyoruz.
3. İstediğimiz herhangi bir noktaya Pacman’imizin kendisini konduruyoruz.
4. Canavarsız olmaz! Bir de canavar yapmak gerek. Yine istediğiniz yere istediğiniz renkte yapabilirsiniz. Ben her tırnağa farklı bir renk yaptım.
5. Pacman’in geçmediği yerlere beyaz noktalar yapıyoruz.
6. Kurumuş olan canavarımızın gözleri için beyazlar konduruyoruz.
7. Son olarak beyaz gözlerin içine daha küçük iki siyah noktayla da tasarımımızı tamamlıyoruz. Hepsi bu! 

Pacman Nail Art
Pacman Nail Art

Bu aralar ev taşıma işleri dolayısıyla bu aralar tırnaklarım pek bakımsız kaldı ve kısaltmak zorunda kaldım. Bu kısa tırnaklarıma yine de bu kadar şey sığdırabildiğim için mutluyum ^^ Tek başına bu şekilde görünüyor. 

Pacman Nail Art

 Yukarıda da söylediğim gibi akrilik boya kullanmak pek de hoşuma gitti diyemem, ama yine de birkaç defa denemeden karar vermemek lazım çünkü kullandığını bildiğim herkes ojeden daha rahat kullanıldığını söylüyor. Tabanda kullandığım oje ise Color Club Baldwin Blues.

Pacman Nail Art

Bugünlük benden bu kadar. Umarım yazımı beğenmişsinizdir. Instagramda @nailwitharts’ı bulmayı unutmayın. Diğer çalışmalarını da mutlaka görmelisiniz. Daha önce onyüzmilyonoje ve aydişeker ile yaptığım maniswap çalışmalarını görmek için de buraya tıklayabilirsiniz.

Birçok nail art malzemesi ve farklı markalardan birsürü oje hediye ettiğim doğumgünü çekilişime katılmayı da ihmal etmeyin. Şuradan çekiliş yazıma ulaşabilirsiniz.

  Nail Art in Wonderland - Nail Art Çekilişi

Kocaman sevgilerimle,

Alice




ManiSwap with Nailwitharts: Pacman Nail Art

Hello everyone,

This is another Monday with an amazing guest on my blog. I did a maniswap with @nailwitharts. She has an excellent nail art account on instagram and she is a very talented nail artist. It was really difficult to choose among her beautiful designs. In the end I felt closest to her pacman nail art and tried to recreate it on my now-unusually-short nails. 

Pacman Nail Art

And she chose one of my favorite designs, Elmo. Here is all four of our designs:

 Elmo and Pacman Nail Art

I want to show you the steps I followed as I usually do. However, this time there is a change in my materials. For the first time in my nail art history, I wanted to give acrylic paints a try. I do not believe it was any easier than nail art done with nail polish. Almost everybody who uses acrylic paint for nail art claims them to be much easier. However, it was not the case for me. It might have been because I was not used to using them, so I shouldn’t make a judgment with just one use. We’ll see in time. Anyways, to do our Pacman designs:

1. Paint your nails with a blue color. (Mine was the best choice, but oh well =) I think you should choose a lighter shade of blue, though.)
2. Draw some black lines as for the maze of Pacman.
3. Draw Pacman wherever you want on the maze.
4. Draw the monster with the color of your choice. I used different colors for each nail.
5. Make some white dots on the black lines.
6. Put two little dots for the eyes of the monster.
7. Finally, add two tiny black dots on the eyes and that’s it!

Pacman Nail Art
Pacman Nail Art

As my nails were very short, I didn’t really expect to fit that many images on them. But in the end, I’m happy with the result. I hope you like it too.

Pacman Nail Art

As I said above, I didn’t feel comfortable with acrylic paint at all. So if you want to recreate this design feel free to use nail polish and tiny dotting tools or toothpicks. But if you want to see what I've used here they are:

Blue nail polish: Color Club Baldwin Blues
Acrylic paints: Nova Color

 Pacman Nail Art

Don’t forget to check out @nailwitharts and her other beautiful nail art designs on Instagram.

And click here to see my maniswaps with onyüzmilyonoje and aydişeker.

Love,
Alice

16 yorum:

  1. Çok güzel olmuşlar.Ellerinize sağlık :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım benim ^^ O senin güzel görüşün :)

      Sil
  2. çok şirin olmuşlar bayıldım.. blog keşif etkinliğinden geldim bloğunu takibe aldım bende bloğuma beklerim sevgilerle:))

    http://beautybeybi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok çok teşekkür ederim ve kocaman bir hoşgeldiniz o zaman size. Halihazırda devam eden çekilişime katılırsanız hoşgeldin hediyeniz bile olabilir ^^ sevgilerimle

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim balköpüğüm ^^ Ne de iyi ettin bugünkü yazını yazdın. :* <3

      Sil
  4. Çok beğendim ve özendim bende denemeliyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eveeet, denersen benimle de paylaşırsan çok mutlu olurum ^^

      Sil
  5. Çok güzel olmuşş küçükken çok oynardım pacman, bayıldım :)

    YanıtlaSil
  6. Çok yaratıcı olmuş ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  7. iyi ki bloguma yorum yapmışsınızda blogunuzdan haberdar oldum. Ojeden huylanan biri olarak söylüyorum bundan böyle düzenli takip ederim blogunuz :)

    YanıtlaSil
  8. akrilik boyaya bir türlü cesaret edemedim elim hep ojeye gidiyor.. çok güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla ben de sadece bu nail art çalışmam için kullandım, ondan beridir de tekrar elim gitmedi hiç. bir de watercolor nail art yapmak istiyorum bir ara. o zaman kullanırım sanırım bu boyaları, o kadar ^^

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...