15 Eylül 2015 Salı

No Tool Nail Art | Pink and Holographic Blobbicure


(For English please scroll down and click “Read in English” button at the end of this post.”)

Pembe ve Holografik Blobbicure

Herkese merhabalar,

Bugün size hızlıca yeni bir nail art çalışmamı göstereceğim. Bu benim ilk blobbicure denememdi. Başarılı olduğumu düşünmüyorum ama fotoğrafların ve manzaranın hatırına paylaşmak istedim. İşte benim pembe ve holografik blobbicure nail art çalışmam:


Bu nail art’ı yapmak için önce Vanilya Club oje alışverişimde aldığım Color Club’ın Sweetpea isimli ojesini sürdüm tırnaklarıma. İkinci katı sürdüğümde ojem hala ıslakken geçen yılki Sevgililer Günü nail art çalışmamda taban rengi olarak kullandığım Rival de Loop Holo Nails #2 Lost in Space isimli oje ile damlalar bıraktım.

Pink and Holographic Blobbicure Nail Art

Aslında bu nail art herhangi bir alet gerektirmediği için oldukça kolay denebilir ancak uygulama yaparken dikkatli olmayı gerektiriyor. Eğer damlaları yaparken fırçanızda çok oje olursa, benimki gibi koca koca olurlar :D

Pink and Holographic Blobbicure Nail Art

Genel olarak duruşunu sevdiğim bir çalışma oldu bu. Ama yine de kendimi daha fazla geliştirmem gerektiğinin de farkındayım. Siz daha önce blobbicure yapmayı denediniz mi? Seviyor musunuz bu metodu?

Sevgilerimle,
Alice

Bunları da beğenebilirsiniz:


Pink and Holo Blobbicure

Hello everyone,

Today I’m here with a very quick nail art post. This was my first time to try blobbicure. I don’t really think I was successful at it, but for the sake of the photos, I wanted to share it with you ^^ So here is my pink and holo blobbicure.

Pink and Holographic Blobbicure Nail Art

To do this nail art, I applied Color Club Sweetpea, which I both in my Vanilya Club nail polish haul. On the second coat, while my base color is still wet, I applied blobs of Rival de Loop Holo Nails #2 Lost in Space, which I used as the base for my Valentine’s day nail art last year.

 Pink and Holographic Blobbicure Nail Art

This is a pretty easy nail art to do as you do not need any tools. However, you need to be careful while dropping the blobs. If you have too much polish on your brush, you will end up having huge blobs like I did :D

 Pink and Holographic Blobbicure Nail Art

All in all, I kind of like it but I know I have to improve myself in this technique. Have you ever tried doing blobbicure? Do you like this method?

Love,
Alice

You might also like:

13 yorum:

  1. Eğer damlaları yaparken fırçanızda çok oje olursa, benimki gibi tırnağınızın kenarından bütün elinize dağılır bide :D Seninki çok güzel olmuş benceee :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haha, aynen öyle :D Ben bunu bir kafede otururken yapmıştım :D taşmış olsaydı fotoğraflamayı bırak temizleyemezdim bile :))

      Sil
  2. Merhaba blogunu takibe aldım. Benimde naçizane kozmetik üzerine bir blogum var :)
    Senide kendi keşif etkinliğime bekliyorum. Uğrarsan sevinirim :)

    www.beautybygizzy.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  3. I haven't tried a blobbicure yet... I love the way yours turned out! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Thank you so much honey ^^ This is an easy nail art but I don't think I would do it often. It is just good to give it a try from time to time ;)

      Sil
  4. Bayıldım! (◡‿◡✿) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. güzel bir çalışma olmuş bana da beklerim :)

    bidolukozmetik.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. Çok şeker olmuşlar. Bayıldım canım. :)

    YanıtlaSil
  7. The blobbicure looks great! I should really do more of these.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...